Despre noi

       Compania SC MADISAR SRL activeaza pe piata comertului cu materiale de constructii si obiecte de uz gospodaresc din anul 2008. Este o companie cu capital 100% românesc.


       Gama produselor comercializate este generoasa depasind 3000 de repere, acestea provenind de la producatori nationali sau din importuri - Franta, Italia, Spania, Polonia, Germania si China. Ne alegem furnizorii cu atentie, pentru a va putea oferi produse de calitate la cele mai bune preturi. Am reusit sa legam parteneriate stabile cu furnizori importanti obtinand preturi competitive si produse de calitate.


       Avem oameni pregatii sa va consilieze in alegerea produselor cele mai bune pentru a va satisface nevoile. Asadar formam o echipa: Construim impreuna! Noi va consiliem, iar dumeavoastra va amenajati caminul cu ideile creative pe care le aveti. Promovam foarte mult conceptul Do-It-Yourself, acela de a-ti amenaja casa, de a contribui atat cu idei cat si cu propriiile maini la punerea in aplicare a dorintelor pentru a va crea caminul in care sa va simtiti confortabil, in care sa va relaxati. Asa-i ca nimic nu se compara cu lucrul facut cu mana ta!


       Valorile noastre ne-au insotit inca de la infiintare si ne-au asigurat fiecare succes de pana acum:

 • Incredere
 • Seriozitate
 • Punctualitate
 • Perseverenta
 • Implicare
 • Onestitate

       Obiectivul nostru este sa imbunatatim modul de viata al clientilor nostri prin oferirea unor solutii inovative la un pret accesibil. Calitatea produselor alaturi de o ambianta placuta, generata de caracterul prietenos si profesionalismul oamenilor care ne reprezinta, combinate cu un acces cat mai facil la toate produsele oferite in cadrul unei sortimentatii variate, toate sunt menite sa asigure confortul clientilor in momentul efectuarii cumparaturilor.


       La noi sunt disponibile urmatoarele modalitati de plata:

 • Plata cu numerar la casa de marcat
 • Plata cu carduri Visa / Maestro / Mastercard
 • Plata in rate fara dobanda prin cardul StarCARD de la Banca Transilvania

       Star CARD- RATE fara Dobanda sau Puncte STAR


       Folosind cardurile de cumparaturi de la Banca Transilvania beneficiezi de 6 RATE fara dobanda* sau acumulezi Puncte STAR la plata integrala!


       Folosind cardurile de cumparaturi de la Banca Transilvania, prin programul StarCARD beneficiezi de 6 RATE fara Dobanda* pentru orice cumparatura efectuata!


       Sunt incluse in program cardurile: STAR Forte, MasterCard Forte, MasterCard Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold, Visa Gold BT-Rotary si STAR Platinum, Visa Platinum, Visa Business Gold Credit Card,Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue


       Nu ai inca un card de cumparaturi STAR? Aplica acum

       Informatii suplimentare despre cardurile Star se pot obtine la serviciul CALL CENTER:

              0801 01 0128 (BT) – apelabil din reteaua TELEKOM

              0264 30 8028 (BT) – apelabil din orice retea, inclusiv international

              *8028 (BT) – apelabil din retelele Vodafone şi Orange


       Pentru oferte personalizate de pret sau detalii suplimentare, contactati-ne!