.

La magazinul DIV este simplu să returnezi un produs.

Dacă nu ești 100% mulțumit de un produs pe care l-ai cumpărat, poți să îl returnezi în termen de 30 zile calendaristice din momentul în care l-ai achiziționat.

Retururile, indiferent de metoda de transport aleasă, nu se vor expedia niciodată cu plata ramburs către magazinul nostru. Costurile de retur vor fi suportate de către client.

Politica de retur se referă la posibilitatea returului produsului comandat în vederea schimbării acestuia sau în vederea primirii banilor înapoi.

Astfel riscurile dumneavoastră se reduc la 0!

Aveți termen de 30 de zile calendaristice pentru a returna un produs.

Conform Ordonanței de Urgență Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor. 

Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat  (în ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care l-au însoțit la vânzare).

Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, zgârieturi, șocuri, urme de folosire și/sau intervenții neautorizate etc.

Pentru a returna un produs vă așteptăm în magazinul nostru situat în sat Bălești, comuna Bălești, județul Gorj, sau puteți trimite produsul/produsele prin curier însoțite de următoarele documente:

  • Bonul fiscal sau Factura fiscală care au însoțit produsul/produsele respective, cu o dată de cel mult 30 de zile calendaristice în urmă.
  • Produsul/produsele pe care trebuie să le returnați în starea în care au fost livrate cu ambalajul original, cu toate accesoriile însoțite de acestea.
  • Fișa de returnare produs pe care o puteți descărca de aici: Fisa returnare produse.